Αγία Νάπα: Μεθυσμένος οδηγός επιτέθηκε σε αστυνομικούς και μετά... πρόσφερε λεφτά για να τον αφήσουν να φύγει

Αγία Νάπα: Μεθυσμένος οδηγός επιτέθηκε σε αστυνομικούς και μετά... πρόσφερε λεφτά για να τον αφήσουν να φύγει

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου εξετάζει υπόθεση απόπειρας δεκασμού δημόσιου λειτουργού.

Γύρω στις 7.15μ.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 35χρονος, στην Αγία Νάπα. Ο 35χρονος μύριζε έντονα αλκοόλ, ενώ δεν συνεργαζόταν και αφού επιτέθηκε και έσπρωξε τα μέλη της Αστυνομίας, προσπάθησε να διαφύγει.

Ο 35χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ προσφέρθηκε να δώσει χρήματα στους αστυνομικούς για να τον αφήσουν να φύγει.

Ο ύποπτος μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με τελική ένδειξη 41μg% αντί 22μg% και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για όλα τα αδικήματα που διέπραξε, αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.