Αναστάτωση στη Λεμεσό - «Έπαιξαν ξύλο» μέσα στη μέση του δρόμου – Στο Νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Αναστάτωση στη Λεμεσό - «Έπαιξαν ξύλο» μέσα στη μέση του δρόμου – Στο Νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (5/8) σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού μετά από καβγά που ξέσπασε μεταξύ ελληνοκυπρίων και αλλοδαπών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στο περιστατικό εμπλέκονται τρείς Ελληνοκύπριοι και δύο αλλοδαποί οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια για εργασιακά θέματα και οικονομικές διαφορές που φαίνεται να είχαν.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE