Τον έψαχναν μήνες για κλοπές και ληστείες– Πώς έπεσε στα δίχτυα της Αστυνομίας ο 21χρονος της Λεμεσού

Τον έψαχναν μήνες για κλοπές και ληστείες– Πώς έπεσε στα δίχτυα της Αστυνομίας ο 21χρονος της Λεμεσού

Συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό, άντρας ηλικίας 21 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων ληστείας, διάρρηξης καταστήματος, και κλοπής οχημάτων και άλλης περιουσίας, που διαπράχθηκαν τον Αύγουστο και τον Νοέμβριο, 2023, στη Λεμεσό. Τις υποθέσεις διερευνά το Κλιμάκιο Διαρρήξεων, του ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, η ληστεία διαπράχθηκε στις 24 Αυγούστου, 2023, όταν γύρω στις 5.00 τα ξημερώματα, δύο ύποπτα πρόσωπα παράνομα εισήλθαν στο διαμέρισμα 53χρονου, σε πολυκατοικία στη Λεμεσό, όπου επιτέθηκαν εναντίον του και στη συνέχεια έκλεψαν χρηματικό ποσό, ένα ρολόι, τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και το αυτοκίνητο του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας. Το αυτοκίνητο που κλάπηκε εντοπίστηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Η διάρρηξη καταστήματος, διαπράχθηκε στις 23 Νοεμβρίου, 2023, γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα, σε κατάστημα πώλησης μοτοσικλετών, στη Λεμεσό, από όπου κλάπηκαν τρεις μοτοσικλέτες. Οι δράστες προσέκρουσαν σε τζαμαρία του καταστήματος με αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί νωρίτερα, από περιοχή στη Λεμεσό, όπου ήταν σταθμευμένο. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε αργότερα την ίδια μέρα, όπως και η μία από τις τρεις μοτοσικλέτες, την οποία εγκατέλειψαν στη σκηνή της διάρρηξης και κλοπής οι δράστες, ενώ οι άλλες δύο κλοπιμαίες μοτοσικλέτες εντοπίστηκαν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Αφού από τις εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ Λεμεσού, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 21χρονου, εναντίον του εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης. Αυτός συνελήφθη από τα μέλη του ΤΑΕ γύρω στις 4.45 το απόγευμα χθες και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE