Λεωφορείο ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης σε περιοχή στον Πεδουλα - Κλειστή η μία λωρίδα - Λεπτομέρειες

Λεωφορείο ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης σε περιοχή στον Πεδουλα - Κλειστή η μία λωρίδα - Λεπτομέρειες

Προσοχή συστήνει η Αστυνομία στους διερχόμενους οδηγούς στον δρόμο Πεδουλά-Pinewood-Κακοπετριάς, όπου σε σημείο στην περιοχή Πεδουλά, έχει ακινητοποιηθεί λεωφορείο, με αποτέλεσμα να παραμένει κλειστή στο σημείο η μία λωρίδα του δρόμου, γύρω στις 2.00 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε στο σημείο γύρω στη 1.00 το μεσημέρι, λόγω μηχανικής βλάβης και γίνονται ενέργειες για παραλαβή του με ειδικό ρυμουλκό όχημα.

Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά, να οδηγούν το όχημα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόμνημα συντεχνιών στον ΠτΔ για κατώτατο και εργασιακά - Aίτημα για συνάντηση

Υπόμνημα συντεχνιών στον ΠτΔ για κατώτατο και εργασιακά - Aίτημα για συνάντηση

Υπόμνημα τεσσάρων σημείων απέστειλαν τη Δευτέρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, θέτοντας τέσσερα σημεία που αφορούν τις εργασιακές σχέσεις και ζητώντας συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE