Λεωφορείο ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης σε περιοχή στον Πεδουλα - Κλειστή η μία λωρίδα - Λεπτομέρειες

Λεωφορείο ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης σε περιοχή στον Πεδουλα - Κλειστή η μία λωρίδα - Λεπτομέρειες

Προσοχή συστήνει η Αστυνομία στους διερχόμενους οδηγούς στον δρόμο Πεδουλά-Pinewood-Κακοπετριάς, όπου σε σημείο στην περιοχή Πεδουλά, έχει ακινητοποιηθεί λεωφορείο, με αποτέλεσμα να παραμένει κλειστή στο σημείο η μία λωρίδα του δρόμου, γύρω στις 2.00 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε στο σημείο γύρω στη 1.00 το μεσημέρι, λόγω μηχανικής βλάβης και γίνονται ενέργειες για παραλαβή του με ειδικό ρυμουλκό όχημα.

Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά, να οδηγούν το όχημα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE