Συγκλονισμός από το νέο φονικό: Συγκινούν τα λόγια της αδερφής της 34χρονης Ειρήνας - «Δεν το χωράει ο νους μου»

Συγκλονισμός από το νέο φονικό: Συγκινούν τα λόγια της αδερφής της 34χρονης Ειρήνας - «Δεν το χωράει ο νους μου»

Το νέο αιματηρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στη Χλώρακα έχει συγκλονίσει το παγκύπριο.

Θύμα η 34χρονη Papakitsa Eirina από την Ελλάδα. Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 34χρονης θα διενεργηθεί η ώρα 14:30 στο νεκροτομείο Λευκωσίας από την Αγγελική Παπέττα και τον Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Η αδερφή της Μαρία ανάρτησε φωτογραφία της στο Facebook γράφοντας λίγα αλλά συγκλονιστικά λόγια.

«Αγαπούλα μου δεν το πιστεύω έφυγες τόσο ξαφνικά τόσο άδικα δεν το χωράει ο νους μου! Στης 20 του μήνα ήταν να γιορτάσουμε τα γενέθλια σου μου είπες έχεις ραντεβού για νύχια είχαμε πλάνα. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ η απουσία σου είναι απερίγραπτη δεν έχω λόγια μου λείπεις ήδη δεν μπορώ να φανταστώ όσο περνά ο καιρός θα μου λείπεις και περισσότερο τι να κάνω σε ποιον να τα λέω! ΣΕ ΑΓΑΠΆΜΕ μόνο αυτό να ξέρεις τώρα είσαι με την μανούλα μας τώρα έχετε μια την άλλη και μας προσέχετε από εκεί ψηλά»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Μπορεί να απομένει ακόμη σημαντικός χρόνος μέχρι τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, ωστόσο το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο έχει ήδη αρχίσει να κινείται στους ρυθμούς της επόμενης μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης. Τα κόμματα ανοίγουν σταδιακά τα χαρτιά τους, οι εσωτερικές διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα ονόματα μπαίνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE