Φωτιά στον Ύψωνα: Στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Πάφου

Φωτιά στον Ύψωνα: Στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Πάφου

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, προς την περιοχή Ύψωνα, που λόγω πυρκαγιάς σε εργοστάσιο στον Ύψωνα, είχε κλείσει προσωρινά για λόγους ασφαλείας. Παραμένει κλειστό για την κυκλοφορία το τμήμα του δρόμου παρά το εργοστάσιο όπου είχε εκδηλωθεί η πυρκαγιά, αφού η σκηνή έχει αποκοπεί για λόγους ασφαλείας.

Στην κυκλοφορία δόθηκαν και οι υπόλοιποι δρόμοι στην περιοχή Ύψωνα που επίσης είχαν κλείσει προσωρινά, λόγω της πυρκαγιάς.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόμνημα συντεχνιών στον ΠτΔ για κατώτατο και εργασιακά - Aίτημα για συνάντηση

Υπόμνημα συντεχνιών στον ΠτΔ για κατώτατο και εργασιακά - Aίτημα για συνάντηση

Υπόμνημα τεσσάρων σημείων απέστειλαν τη Δευτέρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, θέτοντας τέσσερα σημεία που αφορούν τις εργασιακές σχέσεις και ζητώντας συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE