LIKE ONLINE

Νέο app της Microsoft για μετάβαση από το Android στα Windows

Νέο app της Microsoft για μετάβαση από το Android στα Windows

H Microsoft δημιούργησε μία Android εφαρμογή για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν την μετάβαση από το Android στο Windows Phone.

H εφαρμογή της Microsoft ονομάζεται AppComparison και διατίθεται δωρεάν από το Google Play Store προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους ενδιαφερόμενους καταναλωτές από το Android οικοσύστημα προς τον κόσμο των Windows Phones. Η λογική της Microsoft είναι να δείξει στους ενδιαφερόμενους ότι και για τα Windows Phones υπάρχουν όλες οι κατάλληλες εφαρμογές που μπορεί να βρει κανείς για το Android.

H πρώτη δουλειά του AppComparison της Microsoft είναι να σκανάρει όλες τις εφαρμογές που υπάρχουν ήδη εγκατεστημένες στο Android κινητό τηλέφωνο και να δείξει ποιες από αυτές είναι διαθέσιμες αυτούσιες στο Windows Store. Για όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές που δεν μπορεί να βρει τις ίδιες ο χρήστης στο Windows Store, τότε γίνονται προτάσεις μίας αντίστοιχης εφαρμογής που κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά.

Ένας από τους ενδεχόμενους κινδύνους από το λανσάρισμα του AppComparison από την μεριά της Microsoft είναι να φανεί το πόσες λίγες εφαρμογές είναι διαθέσιμες στο λειτουργικό της σε σχέση με αυτές που μπορεί να βρει κανείς στο Android. Αυτό είναι κάτι που τονίζουν αρκετοί χρήστες στα σχόλια για την εφαρμογή της Microsoft στο Google Play Store.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top