Συναγερμός για επικίνδυνα προϊόντα στην αγορά – Προειδοποιεί το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας

Συναγερμός για επικίνδυνα προϊόντα στην αγορά – Προειδοποιεί το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας

Επικίνδυνα προϊόντα που δεν πληρούν τις βασικές απαιτήσεις ασφάλειας και υγείας εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν στην αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με προειδοποίηση του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας.

Η ενημέρωση βασίζεται σε στοιχεία που καταχωρίστηκαν στο Σύστημα Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX), το οποίο καταγράφει επικίνδυνα προϊόντα που ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των καταναλωτών.

Το Τμήμα καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και, σε περίπτωση που εντοπίσει τα συγκεκριμένα προϊόντα στην κυπριακή αγορά, να ενημερώσει άμεσα τους αρμόδιους λειτουργούς τηλεφωνώντας στους αριθμούς: 22405663, 22405610, 22405607 ή 22879033.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα επικίνδυνα προϊόντα έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του RAPEX.

Δείτε τη λίστα εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE