Αναστάτωση στην Πάφο - Έστειλαν απειλητικό email σε σχολείο

Αναστάτωση στην Πάφο - Έστειλαν απειλητικό email σε σχολείο

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης μετά από απειλητικό email που έστειλαν άγνωστοι σε σχολείο στην Πάφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστο πρόσωπο ανέφερε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο κτίριο όπου συστεγάζονται το Λύκειο Κύκκου και το Νικολαΐδειο Γυμνάσιο.

Από την πρώτη στιγμή τέθηκαν σε εφαρμογή τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Παιδείας και οι μαθητές οδηγήθηκαν σε ασφαλή χώρο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και διεξήγαγαν σχετικές έρευνες, χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν κάτι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έσπασε τη σιωπηλή διαδικασία το Πακιστάν σε σχέση με το ψήφισμα ΣΑ ΟΗΕ για ΟΥΝΦΙΚΥΠ»

ΠτΔ: «Έσπασε τη σιωπηλή διαδικασία το Πακιστάν σε σχέση με το ψήφισμα ΣΑ ΟΗΕ για ΟΥΝΦΙΚΥΠ»

Σχόλια που δεν είναι θετικά για τη δική μας πλευρά έχει θέσει το Πακιστάν στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ σπάζοντας τη σιωπηλή διαδικασία για το ψήφισμα για ανανέωση της εντολής της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΕ στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Πέμπτη.