ΑΤΑ: Συνεχίζει τη μεσολαβητική προσπάθεια ο υπουργός Εργασίας

ΑΤΑ: Συνεχίζει τη μεσολαβητική προσπάθεια ο υπουργός Εργασίας

Στον απόηχο της τρίωρης παναπεργίας, ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Παναγιώτου, συνεχίζει αυτή την εβδομάδα τη μεσολαβητική προσπάθεια, στοχεύοντας στην επίτευξη συμφωνίας όσον αφορά το ακανθώδες ζήτημα της ΑΤΑ.

Οι εργοδοτικές οργανώσεις επέστρεψαν σήμερα στο τραπέζι των συζητήσεων, έχοντας διαμηνύσει προηγουμένως, πως η καθολική απόδοση της ΑΤΑ είναι εκτός συζήτησης.

ΚEBE και OEB, υπογράμμισαν πως θα συζητήσουν αποκλειστικά στο πλαίσιο των θέσεων που έχουν ήδη καταθέσει στο Υπουργείο.

Αύριο, ο κ. Παναγιώτου θα έχει συνάντηση με τις συνδικαλιστές οργανώσεις, οι οποίες θα επιδιώξουν περαιτέρω διευκρινήσεις επί του κυβερνητικού πλαισίου για εκσυγχρονισμό της ΑΤΑ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE