Σοβαρή υπόθεση στη Λεμεσό: Στιγμές τρόμου για μαθητή δημοτικού - Άνδρας προσποιήθηκε τον φίλο της μητέρας του για να τον απαγάγει

Σοβαρή υπόθεση στη Λεμεσό: Στιγμές τρόμου για μαθητή δημοτικού - Άνδρας προσποιήθηκε τον φίλο της μητέρας του για να τον απαγάγει

Μια σοβαρή υπόθεση διερευνούν οι Αρχές στη Λεμεσό, αναφορικά με απόπειρα αρπαγής ανηλίκου από δημοτικό.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε από την μητέρα 10χρονου μαθητή, τον προσέγγισε άγνωστό του πρόσωπο, το οποίο προσφέρθηκε να τον μεταφέρει στην οικία του. Σημειώνεται πως ισχυρίστηκε ότι γνώριζε τη μητέρα του.

Ωστόσο ο μαθητής αρνήθηκε και μετέβη πεζός στην οικία του, η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σχολείο.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν τόσο χθες (22/09) όσο και σήμερα (23/09) στο συγκεκριμένο σχολείο για εξετάσεις ενώ η διεύθυνση του σχολείου είναι ενήμερη για την καταγγελία.

Από πλευράς Αστυνομίας, γίνονται όλες οι ενέργειες για εξασφάλιση μαρτυρίας. Διερευνάται κατά πόσο το ύποπτο πρόσωπο ήταν πεζό ή με διακινείτο με αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.