Σοβαρό τροχαίο με τετράτροχη: Οδηγούσε μοτοσικλέτα με συνεπιβάτη τον πατέρα του και ανατράπηκε – Κρίσιμα ο 50χρονος

Σοβαρό τροχαίο με τετράτροχη: Οδηγούσε μοτοσικλέτα με συνεπιβάτη τον πατέρα του και ανατράπηκε – Κρίσιμα ο 50χρονος

Γύρω στις 5.00 το απόγευμα χθες Τρίτη (23/09), 19χρονος οδηγούσε τετράτροχη μοτοσικλέτα, σε δρόμο στο Παραλίμνι, έχοντας συνεπιβάτη τον 50χρονο πατέρα του.

Σε σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, ο 19χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί.

Οι 19χρονος και 50χρονος μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Ο 19χρονος έτυχε ιατρικών εξετάσεων και έλαβε εξιτήριο, αφού δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί. Ο 50χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περαιτέρω νοσηλεία.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.