Τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει όχημα στην Πάφο - Δείτε βίντεο

Τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει όχημα στην Πάφο - Δείτε βίντεο

Φωτιά εκδηλώθηκε την Κυριακή σε όχημα, ενώ κινείτο στη λεωφόρο Μεσόγης, στην Πάφο, με αποτέλεσμα να υπάρξει άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Οι επιβαίνοντες εξήλθαν του οχήματος και είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στο όχημα εκδηλώθηκε στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής με αποτέλεσμα να σπεύσουν στην σκηνή δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας, μέλη της οποίας κατάφεραν την άμεση κατάσβεση της.

Τα αίτια της φωτιάς θα διερευνηθούν σε συνεργασία της πυροσβεστικής με την ηλεκτρομηχανολογική υπηρεσία.

Δείτε βίντεο που δημοσιεύει η εθελοντική ομάδα πυρόσβεσης «Atlas Fireteam»

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπόθεση 102 κιλών ναρκωτικών: Είχαν απασχολήσει ξανά τις Αρχές δύο από τους συλληφθέντες - Αφέθηκε ελεύθερος 49χρονος
Στη γειτονία των αγγέλων η Ελένη Ματσεντίδου στη Λευκωσία - Η παράκληση της οικογένειάς της για την κηδεία -Φωτογραφία
Τραγωδία στη Λεμεσό: Έπεσε από τον δεύτερο όροφο και βρήκε τραγικό θάνατο 32χρονος - Προσπάθησε να μπει από το παράθυρο στο υπνοδωμάτιο
H Wizz Air στο «T»: Μεγάλη επένδυση στην Κύπρο με νέα δρομολόγια από Λάρνακα και για πρώτη φορά από Πάφο – Τα σχέδια για το μέλλον και ο παράγοντας «πόλεμος»
ΕΡΕΥΝΑ - Χριστούγεννα στην Κύπρο: «Εξαφανίζονται» οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία για διακοπές και ρεβεγιόν – Πού κυμαίνονται οι τιμές
Σε σοβαρή κατάσταση μοτοσικλετιστής - Ενεπλάκη σε τροχαίο με όχημα στη Λεμεσό
Ιωάννα Μαλέσκου κατά του Γιώργου Λιάγκα: «Αισθάνθηκα δυσφορία και θλίψη…» - Τι συνέβη;

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ επανέλαβε το Σάββατο το αίτημά του για λύση δύο κρατών στην Κύπρο, μετά την τριμερή συνάντηση στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Εξάλλου ο κ. Τατάρ ανέφερε ότι προγραμματίζεται μια συνάντηση σε μορφή 5+1 πριν από το τέλος του έτους, λέγοντας πως «θα είμαι κι εγώ εκεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE