Στα χέρια της Αστυνομίας 24χρονος για εμπρησμό οχήματος στη Λεμεσό

Στα χέρια της Αστυνομίας 24χρονος για εμπρησμό οχήματος στη Λεμεσό

Η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη 24χρονου, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 1ης Οκτωβρίου στη Λεμεσό.

Η φωτιά, η οποία τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης, είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε περιοχή της Λεμεσού, να καταστραφεί ολοσχερώς.

Ο 24χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.