ΟΚΥπΥ και γιατροί συμφώνησαν για τα κίνητρα 2025-2027 - Πέφτουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι υπογραφές

ΟΚΥπΥ και γιατροί συμφώνησαν για τα κίνητρα 2025-2027 - Πέφτουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι υπογραφές

O Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο, σε σημερινή του συνεδρία, ενέκρινε την υπογραφή Συμφωνίας με τις Συντεχνίες των Ιατρών για την παραχώρηση κινήτρων για την τριετία 2025–2027.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

O Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, το Διοικητικό Συμβούλιο σε σημερινή του συνεδρία , ενέκρινε την υπογραφή Συμφωνίας με τις Συντεχνίες των Ιατρών, για την παραχώρηση κινήτρων για τα έτη 2025 – 2027, η οποία θα υπογραφεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Η συμφωνία ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στον υπολογισμό των κινήτρων που θα παραχωρούνται και θα βασίζεται σε επίτευξη συγκεκριμένων στόχων βάση απόδοσης και θα ενδυναμώσει περαιτέρω το Σχέδιο Δράσης του Οργανισμού, με απώτερο σκοπό την αυτονόμηση του.

Η υπογραφή της Συμφωνίας, σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το μέλλον του Οργανισμού και τη σχέση του με τους Ιατρούς των Νοσηλευτηριων.

Με την υπογραφή της Συμφωνίας, θα καταβληθει άμεσα και το υπολοιπόμενο ποσό των €2,3 εκ για τα έτη 2023-2024, όπως συμφωνήθηκε τον Φεβρουάριο του 2025.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το υπουργικό του Ισραήλ ενέκρινε τη συμφωνία με τη Χαμάς - Δείτε το έγγραφο με τις υπογραφές

Το υπουργικό του Ισραήλ ενέκρινε τη συμφωνία με τη Χαμάς - Δείτε το έγγραφο με τις υπογραφές

Η κυβέρνηση του Ισραήλ ενέκρινε τα ξημερώματα τη συμφωνία με σκοπό να εξασφαλιστεί η απελευθέρωση όλων των ομήρων στη Λωρίδα της Γάζας, ζωντανών και νεκρών, ανακοίνωσε το γραφείο του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE