ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σωτήρα: Ο δάσκαλος γρονθοκόπησε με απίστευτη μανία τον 10χρονο μαθητή μέχρι που λιποθύμησε – Συγκλονιστικές λεπτομέρειες

Σωτήρα: Ο δάσκαλος γρονθοκόπησε με απίστευτη μανία τον 10χρονο μαθητή μέχρι που λιποθύμησε – Συγκλονιστικές λεπτομέρειες

Κατάθεση έδωσε για τα όσα τραγικά συνέβησαν στην υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον δάσκαλο του, ο 10χρονος μαθητής.

Επιμέλεια: Τάσος Χριστοδούλου

Ο ανήλικος μαθητής από την Σωτήρα, στην κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τα όσα διαδραματίστηκαν.

Πως έγιναν τα γεγονότα

 Όπως αναφέρει και η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», σύμφωνα με την κατάθεση του μαθητή, όλα άρχισαν όταν ο δάσκαλος της Τέχνης επισκέφτηκε την αίθουσα όπου διεξαγόταν το μάθημα της Πληροφορικής.

Εκεί, ζήτησε να πάρει για κάποια λεπτά τον 10χρονο μαθητή αφού αυτός άφησε άπλυτα το πινέλο και την μπαλέτα ζωγραφικής του ζητώντας  να τα καθαρίσει.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει στην κατάθεση του ο μαθητής, αφού είχε πλύνει το πινέλο του και την μπαλέτα ζωγραφικής, ο καθηγητής έκλεισε την πόρτα της άδειας αίθουσας και του επιτέθηκε.

ΣΟΚ στην Ελ. Αμμόχωστο: Στο χειρουργείο ο 10χρονος- Toν έδειρε ο δάσκαλος του

Τον χτυπούσε με μανία μέχρι που λιποθύμησε...  

Τα όσα ακολούθησαν προκαλούν συγκλονισμό.  Ο δάσκαλος του επιτέθηκε με μένος χτυπώντας τον με γροθιές σε πρόσωπο και πλάτη. Ο ανήλικος από τα χτυπήματα που δεχόταν έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος. Ο δάσκαλος συνέχισε να τον χτυπά αλλά και να τον κλωτσά στο πρόσωπο και σε άλλα μέρη του σώματος του.

Ο μικρός με αίματα στο πρόσωπο και μέσα σε κατάσταση πανικού άρχισε κλαίγοντας να εκλιπαρεί τον δάσκαλο του να σταματήσει. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό αφού ο δάσκαλος συνέχιζε να τον δέρνει με απίστευτη μανία και βιαιότητα.

Εκείνη την στιγμή ο νεαρός έχασε τις αισθήσεις του. Ο δάσκαλος σταμάτησε να τον χτυπά και τον παράτησε αιμόφυρτο στο πάτωμα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που επικαλείται μαρτυρικό υλικό, ο δάσκαλος εγκατέλειψε αμέσως το σχολείο χωρίς να πει σε κανέναν τίποτα.

Ο 10χρονος σε άθλια κατάσταση και έχοντας βρει τις αισθήσεις του γεμάτος αίματα και κλαίγοντας σύρθηκε σε ένα παγκάκι όπου τον εντόπισαν κάποιοι συμμαθητές του. Ο ίδιος σε κατάσταση πανικού δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη για να περιγράψει τι είχε συμβεί.

 Μια καθαρίστρια τον είδε πρώτη και τον πήρε στην αγκαλιά της προσπαθώντας να τον ηρεμήσει. Ο μικρός σπάραζε από το κλάμα με την καθαρίστρια να καλεί σε βοήθεια από το προσωπικό του σχολείου.

Λίγο αργότερα ασθενοφόρο έφτασε στο σχολείο για να παραλάβει τον 10χρονο και να τον μεταφέρει στις Πρώτες Βοήθειες Αμμοχώστου. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Με Σύρους πρόσφυγες θέλει να πιέσει την Ευρώπη ο ηγέτης της Χεζμπολάχ

Μονή Αββακούμ: Συνεχίζονται οι καταθέσεις ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής – Παίρνουν σειρά οι άλλοι τρεις μοναχοί

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

Έδειξε πλαστή ταυτότητα και έσπρωξε αστυνομικό για να διαφύγει - Τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι στην κατοχή του

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Η φωτογραφία στο Instagram που τη δείχνει να θηλάζει τον γιο της



Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Κανείς δεν ανέμενε ότι θα έβγαινε άσπρος καπνός από την τελευταία συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν η οποία τη Δευτέρα, είχε τις τελευταίες χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον Ερσίν Τατάρ, ο οποίος επέμενε στις δικές του γνωστές θέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top