Νέα «κατηγορία» στο κατεχόμενο Τρίκωμο για τους δύο Ε/κ

Νέα «κατηγορία» στο κατεχόμενο Τρίκωμο για τους δύο Ε/κ

Νέα «κατηγορία» προσήψε στο ζεύγος Ε/κ στο «επαρχιακό δικαστήριο» στο κατεχόμενο Τρίκωμο ο «εισαγγελέας» σήμερα.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, εκτός από την «κατηγορία» για «παραβίαση προσωπικών δεδομένων» που αντιμετώπιζαν οι δύο Ε/κ, ο «εισαγγελέας» της υπόθεσης, που είχε προαναγγείλει την πρόθεσή του, πρόσθεσε στο «κατηγορητήριο» το «αδίκημα» της «παραβίασης του νόμου περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής και του ιδιωτικού χώρου».

Οι δύο Ε/κ δεν αποδέχθηκαν ούτε τη νέα, ούτε την παλιά «κατηγορία».

Ο «εισαγγελέας» υποστήριξε στο «δικαστήριο» ότι μέσω του γραμματέα της κτηματομεσιτικής εταιρείας Royal, Αλτάν Ουζούνογλου, οι δύο Ε/κ παρέλαβαν παράνομα δεδομένα ακινήτων και χρονολογικά στοιχεία μεταβίβασης, που ανήκουν σε τέσσερα φυσικά πρόσωπα και δύο εταιρείες για περιουσίες τους.

Η επόμενη «δικάσιμος» ορίστηκε την ερχόμενη Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί και στο «δικαστήριο» θα παρουσιαστούν τρία άτομα, ένας ένστολος «αστυνομικός» και δύο με «πολιτική» περιβολή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE