ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πρωτάκουστη προσωπική επίθεση προς τον Πρόεδρο του ΚΕΒΕ από μέλος του ΔΣ του ΚΕΒΕ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πρωτάκουστη προσωπική επίθεση προς τον Πρόεδρο του ΚΕΒΕ από μέλος του ΔΣ του ΚΕΒΕ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ThemaOnline, ο Βασίλης Ρολόγης εξαπέλυσε δριμεία προσωπική επίθεση προς τον Πρόεδρο του ΚΕΒΕ Σταύρο Σταύρου.

Συγκεκριμένα, με λόγια που προσομοιάζουν σε λεξιλόγιο “πεζοδρομίου” ο κ. Ρολόγης απεκάλεσε τον κ. Σταύρου «αλεξιπτωτιστή».

Φαίνεται ότι το ρήγμα που προκλήθηκε από τις παρεμβάσεις του «αόρατου χεριού» προκαλεί αλεπάλληλες συνέπειες και πανικό σε όσους επιχειρούσαν να οδηγήσουν την συζήτηση σε ναυάγιο και σε ρήξη με την Κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.