«Σκουπιδότοπος» στη μέση της γειτονιάς – Κάτοικοι καταγγέλλουν αδιαφορία εδώ και μία δεκαετία – Δείτε φωτογραφίες

«Σκουπιδότοπος» στη μέση της γειτονιάς – Κάτοικοι καταγγέλλουν αδιαφορία εδώ και μία δεκαετία – Δείτε φωτογραφίες

Αναστάτωση επικρατεί σε γειτονιά του Στροβόλου, ένας αυτοσχέδιος «σκουπιδότοπος» έχει μετατραπεί εδώ και πάνω από δέκα χρόνια σε μόνιμη πληγή για την περιοχή.

Φωτογραφίες που έστειλαν αναγνώστες στο ThemaOnline καταγράφουν το πρόβλημα σε όλο του το εύρος: στοιβαγμένα παλιά αυτοκίνητα, φθαρμένα ελαστικά, ογκώδη ψυγεία και κάθε λογής αντικείμενα που, όπως αναφέρουν, παραμένουν εκτεθειμένα λίγα μέτρα από κατοικίες και πολυσύχναστα σημεία.

Οι κάτοικοι δηλώνουν αγανακτισμένοι, υποστηρίζοντας ότι έχουν απευθυνθεί επανειλημμένα τόσο στην Αστυνομία Κύπρου όσο και στις αρμόδιες Τοπικές Αρχές, χωρίς όμως να υπάρξει οποιοδήποτε ουσιαστικό αποτέλεσμα. Όπως αναφέρουν, τους ενημέρωσαν πως δεν μπορούν να παρέμβουν, αφήνοντας το πρόβλημα να διαιωνίζεται.

«Ζούμε δίπλα σε μια εστία ρύπανσης και κανείς δεν αναλαμβάνει ευθύνη», λένε οι κάτοικοι, τονίζοντας ότι η κατάσταση επηρεάζει την ποιότητα ζωής τους και δημιουργεί ανησυχίες για θέματα υγείας και ασφάλειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Για τα αποτελέσματα των επαφών της σε Λευκωσία, Αθήνα και Άγκυρα, ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, η προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE