LIFESTYLE

Mr Cyprus: Σκληρό καρύδι ο Κασσαπίδης! Τι δεν πρόκειται να επιτρέψει στα αντρικά καλλιστεία;

Mr Cyprus: Σκληρό καρύδι ο Κασσαπίδης! Τι δεν πρόκειται να επιτρέψει στα αντρικά καλλιστεία;

Ο φωτογράφος και κριτής στα Mr Cyprus του Σίγμα, μας μιλά για τα νούμερα τηλεθέασης, τις αλλαγές στο show αλλά και τους προσωπικούς του στόχους.

Τι είναι αυτό που σου κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον κι αποδέχτηκες την πρόταση του Σίγμα για να συμμετάσχεις στην κριτική επιτροπή του «Mr. Cyprus»;

Το θεώρησα τιμή μου να συμμετάσχω στη διαδικασία της ανάδειξης του πιο ωραίου άντρα της Κύπρου. Αφού έγινε η πρόταση, γνώρισα από κοντά την κα Αντιγόνη Τασουρή η οποία μου εξήγησε για το τι πρόκειται να περιλαμβάνει το show, το βρήκα αρκετά πρωτοποριακό πρότζεκτ και με κέρδισε με την επιμονή της και το ζήλο που δείχνει στη δουλειά της.

Ήσουν σίγουρος για την απόφασή σου ή υπήρξαν κάποιοι αρχικοί ενδοιασμοί;

Φυσικά και υπήρξαν κάποιοι ενδοιασμοί. Στην τελική όμως σκέφτηκα πως η προσωπικότητά μου είναιαυτή που είναι, και πως όπου κι αν καταλήξει αυτό στο τέλος, τίποτα δεν μπορεί να την αλλοιώσει και να με αλλάξει σαν άνθρωπο.

Τα πράγματα, διαδικαστικά, εξελίσσονται ακριβώς έτσι όπως τα περίμενες;

Όχι, δεν εξελίσσονται ακριβώς έτσι όπως τα περίμενα. Αλλά δεν πτοούμαι. Είναι μία πολύ διασκεδαστική διαδρομή για μένα, που όπως και να έχει την απολαμβάνω.

Τα νούμερα τηλεθέασης, ο κόσμος δηλαδή, δεν πείστηκε ακόμα για το είδος της εκπομπής και οδεύουμε στο 4ο live. Τι είναι αυτό που εσύ θεωρείς ότι έφταιξε και οι τηλεθεατές δεν τη συμπεριέλαβαν στις αγαπημένες καθημερινές τηλεοπτικές συνήθειές τους;

Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει τρίαlive και πάμε για το τέταρτο. Είναι πολύ νωρίς για να κρίνω το οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Τι πρέπει ν’ αλλάξει; Οι δοκιμασίες, η στάση της κριτικής επιτροπής απέναντι στους διαγωνιζόμενους, ο τρόπος διεξαγωγής των δοκιμασιών, το live;

Να δημιουργηθεί ένασυμπυκνωμένο επεισόδιο με όλες τις δοκιμασίες των παιδιών και να αλλάξει η μέρα που προβάλλεται.

Δεν μου λες, υπάρχει κάποιος ανάμεσα στους 15 εναπομείναντες υποψήφιους που μπορεί να κερδίσει τον περιβόητο τίτλο του «MrCyprus» ή αυτός θα «χαριστεί» σε όποιον έχει μεγαλύτερο κύκλο τηλεφωνημάτων; Τι λέει η εμπειρία σου;

Ναι, υπάρχει. Από πλευράς μου όμως, δεν θα επιτρέψω να χαριστεί ο τίτλος σε αυτόν με τους μεγαλύτερους ψήφους από τα τηλεφωνήματα. Η Κύπρος είναι ένα πολύ μικρό μέρος και όπως καταλαβαίνεις ο κόσμος ψηφίζει με βάση τους συναισθηματικούς δεσμούς που έχει με τον εκάστοτε διαγωνιζόμενο και δεν βλέπει αντικειμενικά το διαγωνισμό. Οι τηλεθεατές όμως θα πρέπει να καταλάβουν πως πρέπει να αναδείξουν αυτόν που πραγματικά μπορεί να αντεπεξέλθει σε διεθνείς διαγωνισμούς εκπροσωπώντας τη χώρα μας.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top