ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τριπλό φονικό Λεμεσού: Με αναφιλητά έδωσαν κατάθεση οι μητέρες των θυμάτων

Τριπλό φονικό Λεμεσού: Με αναφιλητά έδωσαν κατάθεση οι μητέρες των θυμάτων

Δεκατέσσερις μέρες μετά το τριπλό φονικό στο κέντρο της Λεμεσού και οι μητέρες των θυμάτων μάζεψαν τα κομμάτια τους και με αναφιλητά έδωσαν κατάθεση στην αστυνομία

Βρήκαν τη δύναμη οι μητέρες των τριών θυμάτων, του άγριου φονικού, το οποίο διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης, 24/11, στη Λεμεσό, με δράστη τον 31χρονο Χρίστο Θωμά (ομολόγησε), και πέρασαν το πρωί της Δευτέρας, 7/12, την πύλη του ΤΑΕ Λεμεσού.

Της Xριστιάνας Τσαγγάρη  

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η κατάθεση της μητέρας των δυο αδελφών Κωνσταντίνου (21 ετών) και Παράσχου (19 ετών), αφού το μοιραίο βράδυ δέχθηκε τηλεφώνημα από τον ένα της γιο, λίγο προτού δεχθεί τις μαχαιριές, ενώ αργότερα είχε μεταβεί στη ταβέρνα του πατέρα του δράστη.

Η Παντελίτσα Ντορζή, μιλώντας για μία ώρα στους ανακριτές της υπόθεσης, επιβεβαίωσε πολλά από όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ΤoThemaOnline,  η κυρία Παντελίτσα την ώρα του φονικού και αφού πρώτα ο Χρίστος Θωμά είχε ήδη σκοτώσει τον γιο της Παράσχο, ο Κωνσταντίνος την πήρε τηλέφωνο από το κινητό του και της είπε «έλα τζιαί σφάζουν το γιο σου (σ.σ. λίγο μετά δέχθηκε και αυτός την επίθεση)».

Όταν στην συνέχεια τον πήρε πίσω απάντησε ο δράστης.

Ο Χρίστος Θωμά είπε στην Παντελίτσα Ντορζή: «Έλα τζιαί έκαμα σου τους μαύρους, δεν ξέρω τι τους έκαμα, έλα να τους πιάσεις και να πιάσεις τζιαί το κινητό του από την ταβέρνα».

Η κυρία Παντελίτσα γύρω στις 7:30 μ.μ. πήγε στην ταβέρνα και όπως ανέφερε στους ανακριτές, εκεί ήταν ο Χρίστος με τον πατέρα του και πελάτες.

Ο 31χρονος δίνοντας της το κινητό της είπε «συγνώμη, έκαμα σου τους μαύρους στο ξύλο, πήαινε πιάστους ».

Στην κατάθεση της δεν ανέφερε ότι της φίλησε το χέρι (όπως γράφτηκε), αλλά και ούτε ότι τον βρήκε να ψήνει… μπριζόλες.

Στους ανακριτές μίλησε και η μητέρα του Αιμίλιου Μιλτιάδους, η οποία δεν είχε καμία εμπλοκή στο φόνο και ως εκ τούτου δεν είχε να αναφέρει οτιδήποτε το σημαντικό. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top