ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έβγαλαν φωνή οι Ομονοιάτες έξω από το ΑΚΕΛ: «Κάτω η χούντα των Κομματικών»! «Αστακός» η Εζεκία Παπαϊωάννου

Έβγαλαν φωνή οι Ομονοιάτες έξω από το ΑΚΕΛ: «Κάτω η χούντα των Κομματικών»! «Αστακός» η Εζεκία Παπαϊωάννου

Έληξε λίγο πριν τις 9 απόψε (Δευτέρα 7/12) χωρίς να σημειωθεί οποιοδήποτε σοβαρό επεισόδιο η πορεία διαμαρτυρίας μερίδας οργανωμένων οπαδών της Ομόνοιας που ανήκουν στη ΘΥΡΑ 9 έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΑΚΕΛ στη Λευκωσία.

Στο χώρο έξω από τα γραφεία του ΑΚΕΛ είχε φτάσει από νωρίς η κλούβα της αστυνομίας, αστυνομικά οχήματα και μεγάλος αριθμός αστυνομικών με κράνη, ασπίδες και ενδυμασία μάχης για την αποτροπή τυχόν επεισοδίων και έκτροπων από πλευράς των οπαδών της Ομόνοιας.

Σε κάποια στιγμή σύμφωνα με το ΚΥΠΕ οι αστυνομικοί ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους διαμαρτυρόμενους, ορισμένοι με καλυμμένα τα πρόσωπα τους, εμποδίζοντας τους να εισέλθουν στην οδό Εζεκία Παπαϊωάννου με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση, η οποία αποσοβήθηκε γρήγορα χάρη στην επέμβαση των πιο ψύχραιμων.

Η αστυνομία τους επέτρεψε στη συνέχεια να προχωρήσουν και να συγκεντρωθούν μπροστά από το κτίριο του ΑΚΕΛ, φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στην ανάμειξη του ΑΚΕΛ στο ποδοσφαιρικό σωματείο και κρατώντας πυρσούς και πανό στα οποία αναγράφονταν συνθήματα όπως “Κάτω η χούντα των Κομματικών” και “Λευτερία στην Ομόνοια”.

Αφού τραγούδησαν τον ύμνο της Ομονοίας αποχώρησαν υπό τη διαρκή επιτήρηση της αστυνομίας, χωρίς να σημειωθεί οποιοδήποτε επεισόδιο.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top