Σοβαρό επεισόδιο στο ΓΝ Λευκωσίας: Βίαιη επίθεση σε νοσηλευτές και ακτινολόγους – Καταγγελία ΠΑΣΥΔΥ

Σοβαρό επεισόδιο στο ΓΝ Λευκωσίας: Βίαιη επίθεση σε νοσηλευτές και ακτινολόγους – Καταγγελία ΠΑΣΥΔΥ

Οι Κλάδοι Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού και Τεχνολόγων Ακτινολόγων και Ακτινοθεραπευτών της ΠΑΣΥΔΥ καταδικάζουν με τον πιο έντονο τρόπο τη νέα πράξη βίας εναντίων των μελών τους που έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο στο Τμήμα Μαγνητικού Τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ανακοίνωση των κλάδων αναφέρει ότι η νέα επίθεση "που έθεσε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα καταδεικνύει για ακόμη μία φορά τον κίνδυνο που διατρέχουν οι λειτουργοί υγείας στα δημόσια νοσηλευτήρια εκτελώντας την υπηρεσία τους και τα καθήκοντά τους".

Απαίτηση, αναφέρεται, είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να δουν με σοβαρότητα το θέμα της ασφάλειας του προσωπικού.

"Ως Κλάδοι εκφράζουμε τη συμπάθεια και τη συμπαράσταση μας στις συναδέλφους, που δέχτηκαν την επίθεση με την ελπίδα στο μέλλον να αποφευχθούν παρόμοια συμβάντα", αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE