ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχονται βροχές και καταιγίδες μέσα στην βδομάδα! Διαβάστε την πρόγνωση του καιρού

Έρχονται βροχές και καταιγίδες μέσα στην βδομάδα! Διαβάστε την πρόγνωση του καιρού

Μπορεί τις τελευταίες μέρες ο καιρός να ήταν αίθριος, ωστόσο αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ. Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία το σκηνικά αλλάζει ριζικά από την Παρασκευή με βροχές, καταιγίδες και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Διαβάστε αναλυτικά

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 6 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα νότια παράλια νότιοι ως νοτιοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με νεφώσεις κυρίως στην ανώτερη ατμόσφαιρα.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κατά διαστήματα συννεφιασμένος ενώ αργότερα προς το βράδυ ενδέχεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να πέσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει πτώση κατά το τριήμερο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top