Έρχονται βροχές και καταιγίδες μέσα στην βδομάδα! Διαβάστε την πρόγνωση του καιρού

Έρχονται βροχές και καταιγίδες μέσα στην βδομάδα! Διαβάστε την πρόγνωση του καιρού

Μπορεί τις τελευταίες μέρες ο καιρός να ήταν αίθριος, ωστόσο αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ. Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία το σκηνικά αλλάζει ριζικά από την Παρασκευή με βροχές, καταιγίδες και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Διαβάστε αναλυτικά

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 6 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα νότια παράλια νότιοι ως νοτιοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με νεφώσεις κυρίως στην ανώτερη ατμόσφαιρα.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κατά διαστήματα συννεφιασμένος ενώ αργότερα προς το βράδυ ενδέχεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να πέσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει πτώση κατά το τριήμερο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Διονύσου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.

BEST OF TOTHEMAONLINE