Η Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς δίνει ημερομηνίες – Τα πορίσματα που περιμένουν όλοι

Η Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς δίνει ημερομηνίες – Τα πορίσματα που περιμένουν όλοι

Τα πορίσματα της για δύο υποθέσεις που διερευνά, που αφορούν το βιβλίο «Κράτος Μαφία» και το Τμήμα Φορολογίας θα εκδώσει το πρώτο δίμηνο του 2026, η Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της Αρχής Χάρης Πογιατζής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πογιατζής είπε ότι εντός Ιανουαρίου αναμένεται να εκδοθεί το πόρισμα της Αρχής για το Τμήμα Φορολογίας το οποίο θα αφορά παλαιές υποθέσεις του Τμήματος.

Είπε ακόμη ότι αναμένεται εντός Φεβρουαρίου να έχει ολοκληρωθεί το πόρισμα της Αρχής για το βιβλίο «Κράτος Μαφία».

Τέλος, ο κ. Πογιατζής είπε ότι δεν μπορεί να αναφερθεί σε άλλες υποθέσεις και πρόσθεσε πως απόφαση της Αρχής είναι πλέον να βγάζει ανακοινώσεις όταν θα ολοκληρώνεται η διερεύνηση μιας υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Χριστοδουλίδης: Η τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ δείχνει ανθεκτικότητα - Η Τουρκία απουσιάζει λόγω δικής της ευθύνης

VIDEO - Χριστοδουλίδης: Η τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ δείχνει ανθεκτικότητα - Η Τουρκία απουσιάζει λόγω δικής της ευθύνης

Στην ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σημασία της τριμερούς συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στο ΚΕΝ Λάρνακας, αμέσως μετά την επιστροφή του από το Ισραήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE