Η Έλλη Κοκκίνου «βάζει φωτιά» στο 2026 – Έρχεται για ένα εκρηκτικό live στην Κύπρο

Η Έλλη Κοκκίνου «βάζει φωτιά» στο 2026 – Έρχεται για ένα εκρηκτικό live στην Κύπρο

Με μια εντυπωσιακή μουσική βραδιά και την εκρηκτική παρουσία της Έλλης Κοκκίνου ανοίγει θριαμβευτικά το 2026, υποσχόμενη ένα live γεμάτο ρυθμό, κέφι και αξέχαστες στιγμές.

Η δημοφιλής Ελληνίδα τραγουδίστρια ανεβαίνει στη σκηνή τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2026, στις 8:30 το βράδυ, στο Pavilion, σε μια βραδιά που αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου και να δώσει τον παλμό της νέας χρονιάς με τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε.

Μια εκδήλωση της Καθολικής Νεολαίας Μαρωνιτών Κύπρου που συνδυάζει μουσική και φιλοξενία, καθώς στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνονται φαγητό και κυπριακό ποτό, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία διασκέδασης.

Η τιμή εισόδου έχει οριστεί στα 35 ευρώ στην προπώληση και 40 ευρώ στην είσοδο, ενώ οι διοργανωτές καλούν το κοινό να προχωρήσει έγκαιρα σε κρατήσεις λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος.

Πληροφορίες & κρατήσεις: 96600319, 99466024, 99515033

Η Καθολική Νεολαία Μαρωνιτών Κύπρου δίνει το σύνθημα για ένα δυναμικό ξεκίνημα της νέας χρονιάς, με μουσική, χαμόγελα και γιορτινή διάθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE