Στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο της ΕΕ ο Υπουργός Μεταφορών

Στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο της ΕΕ ο Υπουργός Μεταφορών

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης βρίσκεται από την Τετάρτη στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει σε συναντήσεις του Συμβουλίου Μεταφορών, Τηλεπικοινωνιών και Ενέργειας της ΕΕ.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, σήμερα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Συμβουλίου, με τη σύνθεση των Υπουργών Μεταφορών, ενώ αύριο ο Υπουργός θα συμμετάσχει σε συνάντηση του Συμβουλίου με τη σύνθεση των Υπουργών Τηλεπικοινωνιών.

Ο κ. Δημητριάδης θα επιστρέψει στην Κύπρο το Σάββατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE