ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στις Κεντρικές Φυλακές ο 31χρονος μακελάρης του άγριου τριπλού φονικού στη Λεμεσό! 12 Ιανουαρίου ενώπιον Κακουργιοδικείου

Στις Κεντρικές Φυλακές ο 31χρονος μακελάρης του άγριου τριπλού φονικού στη Λεμεσό! 12 Ιανουαρίου ενώπιον Κακουργιοδικείου

Σε διαδικασία που πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού παρέπεμψε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει στις 12 Ιανουαρίου 2016, τον 31χρονο Χρίστο Θωμά, σε σχέση με την υπόθεση του τριπλού φονικού που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης, 24 Νοεμβρίου, σε πάροδο της οδού Ανεξαρτησίας.

Ο 31χρονος, έχει παραδεχθεί ενοχή από την πρώτη στιγμής της σύλληψης του, στις 26 Νοεμβρίου, το φόνο των αδελφών Παράσχου και Κωνσταντίνου Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και του 24χρονο Αιμίλιου Μιλτιάδους, οι οποίοι το μοιραίο βράδυ είχαν μεταβεί στην Πλατεία Ηρώων, στο εστιατόριο του πατέρα του 31χρονου, όπου ο ίδιος εργάζεται, λόγω φιλονικίας που είχαν σε σχέση με τη γυναίκα που ο ύποπτος διατηρούσε δεσμό.

Ο Θωμά αντιμετωπίζει κατηγορίες που αφορούν φόνο εκ προμελέτης και μαχαιροφορία και οδηγήθηκε στις Κεντρικές Φυλακές, αφού δεν υπήρξε καμία ένσταση για συνέχιση της κράτησης του μέχρι την έναρξη της διαδικασίας ενώπιον του Κακουργιοδικείου.
 
Στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας συνεχίζει να νοσηλεύεται ο πατέρας του 31χρονου, που επίσης είχε συλληφθεί, αφού μαρτυρίες τον έφεραν να βρίσκεται στη σκηνή του τριπλού φονικού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top