Φόνος στα Κονιά: Στο Κακουργιοδικείο σήμερα ο 58χρονος κατηγορούμενος

Φόνος στα Κονιά: Στο Κακουργιοδικείο σήμερα ο 58χρονος κατηγορούμενος

Στο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο οδηγείται σήμερα υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο 58χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο εκ προμελέτης του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου. 

Ο 58χρονος μεταφέρεται από τις Κεντρικές Φυλακές όπου κρατείται αφού το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου είχε διατάξει όπως αυτός παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δίκης του, η οποία έχει οριστεί για σήμερα 29 Ιανουαρίου 2026, στις 09:00 το πρωί, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου. Συγκεκριμένα το Δικαστήριο ανέφερε πως ο φόνος εκ προμελέτης είναι από τα σοβαρότερα αδικήματα του ποινικού κώδικα γιατί η ζωή είναι το ύψιστο αγαθό στον άνθρωπο και σε περίπτωση μη κράτησης του υπόπτου υπάρχει, όπως είπε, η πιθανότητα μη εμφάνισης του.

Ο φόνος διαπράχθηκε το απόγευμα της 19ης Νοεμβρίου, στα Κονιά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

Η Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς περιορίστηκε σε πρόσωπα (φυσικά ή νομικά) στα οποία καταλογίζονται ενδεχόμενες πράξεις διαφθοράς, και πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να συνδέονται με άλλα αδικήματα που δεν συνδέονται με πράξεις διαφθοράς και δυνάμει του Άρθρου 9 (3), του Νόμου.

BEST OF TOTHEMAONLINE