Πανικός στην Ερμού της Λάρνακας – Ταξιδιωτική βαλίτσα έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές

Πανικός στην Ερμού της Λάρνακας – Ταξιδιωτική βαλίτσα έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές

Έκλεισε την περιοχή και αμέσως ξεκίνησε τις έρευνες η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, η Αστυνομία δέχθηκε πληροφορία γύρω στις 18:45 το απόγευμα της Κυριακής (13/12) πως στην οδό Ερμού στην Λάρνακα υπήρχε ύποπτο αντικείμενο και συγκεκριμένα μια ταξιδιωτική βαλίτσα.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, της Άμεσης Επέμβασης αλλά και Πυροτεχνουργοί μετέβησαν στην περιοχή όπου διαπιστώθηκε μετά από έρευνα πως η ταξιδιωτική βαλίτσα ήταν άδεια. 

Μπορεί η βαλίτσα να ήταν άδεια όμως η Αστυνομία για ακόμη μια φορά έδειξε πως βρίσκεται σε πλήρη εντιμότητα για την αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE