Απεβίωσε ο Κωστάκης Κωνσταντίνου - «Δεν πρόλαβε να επιστρέψει στην αγαπημένη μας πόλη» - Δείτε φωτογραφία

Απεβίωσε ο Κωστάκης Κωνσταντίνου - «Δεν πρόλαβε να επιστρέψει στην αγαπημένη μας πόλη» - Δείτε φωτογραφία

Ανείπωτη θλίψη σε όσους τον γνώριζαν και τον αγάπησαν σκόρπισε η είδηση θανάτου του Κωστάκη Κωνσταντίνου, σε ηλικία 92 χρονών.

Η κηδεία του έγινε την Δευτέρα 9/2/2026 και ωρα 12:00μμ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και η ταφή στο κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσας.

Παράκληση της οικογένειας ήταν οι εισφορές για το Ίδρυμα «ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE