Φωτιά σε όχημα 26χρονης στη Λεμεσό: 'Ηταν ακινητοποιημένο λόγω μηχανικών προβλημάτων - Καταστράφηκε ολοσχερώς

Φωτιά σε όχημα 26χρονης στη Λεμεσό: 'Ηταν ακινητοποιημένο λόγω μηχανικών προβλημάτων - Καταστράφηκε ολοσχερώς

Φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 3:40 τα ξημερώματα σήμερα (12/02), εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο στάθμευσης καταστήματος, στη Λεμεσό.

Το όχημα, ιδιοκτησία 26χρονης, βρισκόταν ακινητοποιημένο στον χώρο, τους τελευταίους δύο μήνες, λόγω μηχανικών προβλημάτων. Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις.

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν την πυρκαγιά.

Από την πυρκαγιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η σκηνή αποκλείστηκε για να γίνουν εξετάσεις το πρωί, ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE