Συνελήφθη 32χρονος που καταζητείτο για σοβαρά αδικήματα στην Αγία Νάπα

Συνελήφθη 32χρονος που καταζητείτο για σοβαρά αδικήματα στην Αγία Νάπα

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 32 ετών, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση σοβαρών αδικημάτων, που διαπράχθηκαν τον Ιανουάριο, 2025, καθώς επίσης στις 25 Σεπτεμβρίου και στις 08 Οκτωβρίου, 2025, στην Αγία Νάπα.

Φωτογραφία και τα στοιχεία του 32χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία στις 13 και στις 22 Οκτωβρίου, 2025, καθώς επίσης στις 24 Ιανουαρίου, 2026, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του, (Οι Αστυνομικές Ανακοινώσεις για Καταζητούμενο Πρόσωπο, ημερομηνιών 13 και 22/10/2025, και 24/01/2026, είναι σχετικές).

Ο 32χρονος εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Αμμοχώστου και συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ χθες 11 Φεβρουαρίου, 2026. Μετά και τον εντοπισμό του 32χρονου, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των στοιχείων του είναι αχρείαστη.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE