Τραγωδία στην Αργεντινή: Λεωφορείο έπεσε από γέφυρα-Πάνω από 25 νεκροί

Τραγωδία στην Αργεντινή: Λεωφορείο έπεσε από γέφυρα-Πάνω από 25 νεκροί

Λεωφορείο που μετέφερε αστυνομικούς έπεσε σε φαράγγι στη βόρεια Αργεντινή, με αποτέλεσμα δεκάδες άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Οι πληροφορίες για τον αριθμό των νεκρών είναι συγκεχυμένες, καθώς το ΒΒC κάνει λόγο για 25 θύματα, ενώ σύμφωνα με όσα μεταδίδει το SkyNews οι νεκροί ανέρχονται στους 41.

Στο λεωφορείο επέβαιναν 50-60 άνθρωποι, στην πλειοψηφία τους Αργεντινοί συνοριοφύλακες. Γύρω στις 2.00 τη νύχτα (τοπική ώρα) κοντά στην πόλη Ροζάριο ντελ Φουέντε, στην επαρχία Σάλτα, βόρεια του Μπουένος Άιρες, ο οδηγός, έχασε τον έλεγχο του λεωφορείου με αποτέλεσμα το όχημα να πέσει από γέφυρα και να καταλήξει μέσα σε φαράγγι.

Στο σημείο έσπευσαν σωστικά συνεργεία και προσπαθούν να απεγκλωβίσουν επιβάτες που παραμένουν παγιδευμένοι.

Η αιτία του δυστυχήματος παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE