ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Madame Figaro: Ένας άγγελος υποψήφιος για αθλήτρια της χρονιάς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Madame Figaro: Ένας άγγελος υποψήφιος για αθλήτρια της χρονιάς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μπροστά σ’ αυτό το κορίτσι μόνο να υποκλιθεί μπορεί κανείς παίρνοντας δύναμη από τα επιτεύγματα της στην ζωή και τον αθλητισμό.

Η Νικολέττα Χριστοδούλου από την Λεμεσό είναι άτομο με ειδικές ανάγκες (Αμεα )και είναι 23 ετών. Η ίδια πριν από μερικούς μήνες υποβλήθηκε σε μια επιτυχημένη μεταμοσχευτική εγχείρηση στα μάτια αφού αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα όρασης ενώ παράλληλα έχει και αρκετά μαθησιακά προβλήματα.

Παρόλα αυτά με την παρότρυνση και την στήριξη των αγαπημένων της προσώπων και κυρίως της μητέρας της, η Νικολέττα δεν το έβαλε ποτέ κάτω.

Μπαίνοντας στον αθλητισμό  σε ηλικία μόλις 10 ετών και ενώ φοιτούσε σε δημοτικό σχολείο για Αμεα, η Νικολέττα κατάφερε με σκληρή προπόνηση και αγάπη για την ζωή και τον αθλητισμό να φέρει πολλές τιμιτικές διακρίσεις για το νησί μας.

Το 2013 συμμετείχε στους Παγκόσμιους Ειδικούς Ολυμπιακούς αγώνες στην Κορέα στο αγώνισμα του 200μ. Σκι κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, ενώ το 2014 στους αντίστοιχους αγώνες στο Βέλγιο σάρωσε με τρία χρυσά. Το 2015 στο Λος Άντζελες κατέκτησε 1 χρυσό, 1 αργυρό και 1 χάλκινο.  

Εμείς δεν έχουμε τίποτε άλλο παρά να της ευχηθούμε καλή επιτυχία αφού ακόμα και αν δεν καταφέρει να επιλεγεί ως αθλήτρια της χρονιάς για μας θα αποτελεί πάντα το παράδειγμα της αθλήτριας για την ζωή.

Να σημειώσουμε ότι η ψηφοφορία λήγει στις 15/1 για αυτό όσοι θέλετε να ψηφίσετε μπορείτε να το κάνετε τηλεφωνικά στον αριθμό 90031055.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top