Θανατηφόρο στη Σωτήρα: Συγκλονίζουν οι εικόνες από το σημείο - Θρήνος για την 19χρονη Κριστίνα

Θανατηφόρο στη Σωτήρα: Συγκλονίζουν οι εικόνες από το σημείο - Θρήνος για την 19χρονη Κριστίνα

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (18/2) στη λεωφόρο Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα, με θύμα την 19χρονη Κριστίνα Αχιλλέως, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από σφοδρή σύγκρουση οχήματος στο οποίο επέβαινε.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας, γύρω στη 01:30 όχημα που οδηγούσε 19χρονος, με συνοδηγό 20χρονο και δύο 19χρονες επιβάτιδες στα πίσω καθίσματα, εξετράπη της πορείας του κάτω από συνθήκες που διερευνώνται και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο περιτοίχισμα δεξαμενής, όπου και ακινητοποιήθηκε. Η Τροχαία Αμμοχώστου εξετάζει, μεταξύ άλλων, την ταχύτητα με την οποία κινείτο το όχημα πριν από τη σύγκρουση.

Στο σημείο έσπευσε ομάδα διάσωσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία απεγκλώβισε την 19χρονη από τα συντρίμμια του οχήματος και την παρέδωσε στο πλήρωμα ασθενοφόρου για μεταφορά στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Οι υπόλοιποι επιβαίνοντες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν για νοσηλεία, με μία από τις επιβάτιδες να φέρει σοβαρότερα τραύματα και να διακομίζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, τόσο η άτυχη νεαρή όσο και οι υπόλοιποι επιβαίνοντες έφεραν ζώνες ασφαλείας, ενώ ο οδηγός υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης και ναρκοτέστ με αρνητικό αποτέλεσμα. Οι έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος συνεχίζονται.

 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE