Καμάρες Λάρνακας: Ο Φ.Θ ήθελε να σφάξει τον ίδιο του τον γιο - «Εννά σας σφάξω, εννα σας σκοτώσω», φώναζε!

Καμάρες Λάρνακας: Ο Φ.Θ ήθελε να σφάξει τον ίδιο του τον γιο - «Εννά σας σφάξω, εννα σας σκοτώσω», φώναζε!

Οικογενειακός καβγάς παραλίγο να καταλήξει σε οικογενειακή τραγωδία στην Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό που ξύπνησε μνήμες του φονικού στην Παραμύθα έγινε στην συνοικία των Καμαρών στην Λάρνακα.

Όπως ανέφερε ο αστυνομικός ανακριτής Μ. Σωτηρίου του ΤΑΕ Λάρνακας, όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο 12/12, όταν ο 62χρονος πατέρας  λογομάχησε με την 58χρονη γυναίκα του και τον 32χρονο γιο του, για ασήμαντη αφορμή.

Όταν η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου ο επίδοξος παιδοκτόνος Φ.Θ, σύμφωνα με το μαρτυρικό υλικό  άρχισε να τους απειλεί φωνάζοντας: «Εννα σας σφάξω εννα σας σκοτώσω».

Εκείνη  την στιγμή,  σε έξαλλη κατάσταση άρπαξε από την κουζίνα μαχαίρι 10 εκατοστών και επιτέθηκε στον γιο του προσπαθώντας να τον μαχαιρώσει ανεπιτυχώς.

Στην συνέχεια κλειδώθηκε στο υπνοδωμάτιο του και ακολούθως βγήκε έξω έχοντας στην κατοχή του, το κυνηγετικό του όπλο.

Αμέσως, ο γιος του άρχισε να τρέχει προς το αυτοκίνητο του φοβούμενος  για την ζωή του.

Ο 62χρονος βγήκε από την οικία του πυροβολώντας τον γιο του ενώ αυτός βρισκόταν ήδη στο αυτοκίνητο χωρίς να καταφέρει να τον πλήξει.

Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν  ο 62χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθηκε έξω από χώρο στάθμευσης υπεραγοράς στην Λάρνακα όπου κατασχέθηκαν ως τεκμήρια το κυνηγετικό του όπλο κι ένα πλήρες φυσίγγιο.

Ο ίδιος οδηγήθηκε  στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας όπου εξέδωσε διάταγμα προφυλάκισης του τεσσάρων ημερών.

Τ.Χ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE