ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Lumia 950 and Lumia 950 XL τώρα διαθέσιμα και στην Κύπρο.

Lumia 950 and Lumia 950 XL τώρα διαθέσιμα και στην Κύπρο.

Στις 10 Δεκεμβρίου η Microsoft ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα στην Κυπριακή αγορά των νέων συσκευών που προστέθηκαν στο στόλο της εταιρείας: Lumia 950 και Lumia 950.

Στις 10 Δεκεμβρίου η Microsoft ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα στην Κυπριακή αγορά των νέων συσκευών που προστέθηκαν στο στόλο της εταιρείας: Lumia 950 και Lumia 950.

Οι συσκευές ορόσημο που εμπλουτίζουν το πορτοφόλιο της Lumia προσδίδουν μια οικεία και συνεπή εμπειρία που εκτείνεται σε όλες τις συσκευές των Windows, συμπεριλαμβανομένων των καινοτόμων χαρακτηριστικών, όπως το Windows Hello beta για Lumia και το Continuum για κινητά τηλέφωνα. Σε συνδυασμό με τις εκπληκτικές οθόνες HD, τις νέες φωτογραφικές μηχανές PureView με αισθητήρες 20 megapixel και το τριπλό LED flash με μέχρι και 4K βίντεο, καθώς και την τελευταία λέξη της επεξεργαστικής ισχύς, το Lumia 950 και το Lumia 950 XL αποτελούν την καλύτερη μέχρι τώρα καινοτομία από τη Microsoft.

Οι λάτρεις της τεχνολογίας μπορούν να προμηθευτούν το Lumia 950 και Lumia 950 XL στις εκτιμώμενες τιμές των €625 και €725 αντίστοιχα στα καταστήματα Cyta και Στεφανής σε όλη την Κύπρο.

«Σχεδιάσαμε το Lumia 950 και το Lumia 950 XL για ανθρώπους που βασίζονται στην αποτελεσματικότητα και στα πιο παραγωγικά λειτουργικά συστήματα», είπε η Mary-Lou Σταυρινού Marketing Manager της Microsoft στην Κύπρο. «Οι επαγγελματίες που απαιτούν η χρήση του τηλεφώνου τους να αντικαθιστά τη χρήση του υπολογιστή τους, στις νέες συσκευές Lumia με Windows 10 θα ανακαλύψουν τον πολυτιμότερό τους σύμμαχο. Με τα Windows 10 σε πλήρη λειτουργία και χαρακτηριστικά όπως το Continuum για κινητά τηλέφωνα, θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να δουλέψουν όπου κι αν βρίσκονται, απλώς χρησιμοποιώντας το κινητό τους τηλέφωνο». 

Lumia 950 / Lumia 950 XL: Premium συσκευές με «δεξιότητες». 

  • Οι συσκευές Lumia 950 και Lumia 950 XL είναι οι πρώτες συσκευές  Lumia με το Windows 10 στις εργοστασιακές τους ρυθμίσεις και ανταποκρίνονται στην υπόσχεση της Microsoft για τη συνέχεια της οικείας εκείνης εμπειρίας και συνοχής και στη στιγμιαία μετάβαση από οποιεσδήποτε Windows συσκευές με τη χρήση μιας εφαρμογής που επιτρέπει την αποθήκευση και μεταφορά των προσωπικών και επαγγελματικών δεδομένων μέσω OneDrive και Cloud.
  • Το Lumia 950 και το Lumia 950 XL φέρουν το καινοτόμο χαρακτηριστικό Continuum για κινητά τηλέφωνα, που ενισχύεται με το προαιρετικό αξεσουάρ Display Dock. Το χαρακτηριστικό αυτό των Windows 10 επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο σαν τον υπολογιστή τους, συνδέοντάς το σε ένα μόνιτορ και μετατρέποντάς το σε μια μεγάλη οθόνη ψυχαγωγίας. Συνδέοντας το πληκτρολόγιο και ποντίκι, ο χρήστης μπορεί να εργαστεί όπως σε έναν υπολογιστή χρησιμοποιώντας το Microsoft Office, ενώ παράλληλα να δέχεται και να κάνει τηλεφωνήματα.
  • Όπως και οι τελευταίες συσκευές υψηλής ευκρίνειας, αυτά τα τηλέφωνα προσφέρουν ανώτερες επιδόσεις. Οι δύο αυτές συσκευές φέρουν το χαρακτηριστικό QuadHD AMOLED 564ppi στην οθόνη, το οποίο σημαίνει ότι οι φωτογραφίες, τα videos, ακόμη και η απλή ανάγνωση των δεδομένων γίνονται πιο εύκολα ακόμη και κάτω από το φως του ήλιου.
  • Η τεχνολογία PureView της Microsoft είναι χτισμένη τόσο στην κάμερα του Lumia 950, όσο και του Lumia 950 XL, προσφέροντας έναν αισθητήρα 20MP και το τριπλό LED φλας. Η κάμερα καταγράφει την τέλεια εικόνα, ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες, με τις φωτογραφίες να συγχρονίζονται αυτόματα σε όλες τις συσκευές των Windows 10, με τη χρήση της εφαρμογής φωτογραφιών των Windows. Έτσι, μπορείτε να τις μοιράζεστε εύκολα με τους φίλους και την οικογένειά σας.
  • Για να είναι όλα αυτά πιθανά, και οι δύο συσκευές έχουν τον τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™.
  • Για να γνωρίσετε την πληθώρα δυνατοτήτων που σας προσφέρουν το Lumia 950 και Lumia 950 XL, πατήστε εδώ: https://www.microsoft.com/en/mobile/phone/lumia950/ και

         https://www.microsoft.com/en/mobile/phone/lumia950-xl/

Στην Κύπρο μπορείτε να προμηθευτείτε , το Lumia 950 και το Lumia 950 XL, στην εκτιμώμενη τιμή των €625 και €725 αντίστοιχα από τα καταστήματα Cyta και Στεφανής. Εμπορικοί πελάτες μπορούν να απευθυνθούν στους εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές τους.

Η Microsoft (Nasdaq "MSFT"), που ιδρύθηκε το 1975, είναι η κορυφαία εταιρεία λογισμικού, υπηρεσιών, προϊόντων και λύσεων που βοηθούν τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Ορισμένες πληροφορίες αφορούν ένα προϊόν pre-release, οι οποίες μπορούν να τροποποιηθούν ουσιαστικά πριν κυκλοφορεί στο εμπόριο. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, σε σχέση με τις πληροφορίες που παρέχονται εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μόνο για δημοσιογραφική χρήση:

Christia Morphitou
Microsoft Devices-Product Manager

[email protected]

Ανακαλύψτε το Lumia 950, το Lumia 950 XL και το επερχόμενο Lumia 550, εδώ: https://www.hightail.com/download/bXBZeUNOR0ZtMEpESjlVag

Σημείωση προς τους συντάκτες: Για περισσότερες πληροφορίες και ειδήσεις από τη Microsoft, επισκεφθείτε την Microsoft News Center στο http://news.microsoft.com.

Σύνδεσμοι στο Διαδίκτυο, αριθμοί τηλεφώνου και οι τίτλοι ήταν σωστά κατά το χρόνο της δημοσίευσης, αλλά ενδέχεται να έχουν αλλάξει. Για επιπλέον βοήθεια, δημοσιογράφοι και αναλυτές μπορούν να επικοινωνήσουν με την Ομάδα Αντιμετώπισης της Microsoft στο http://news.microsoft.com/microsoft-public-relations-contacts.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αντιμέτωπος με την Αστυνομία ο 10χρονος που φέρεται να προκάλεσε τις ζημιές στο σχολείο Λιβαδιών - Ποια η διαδικασία

Έτσι έκανε Πάσχα ο κόσμος: 7,5% πιο ακριβό το φετινό τραπέζι - «Χάθηκε από τα πρόσωπα του κόσμου η χαρά των ημερών»

«Ευτύχημα» η φετινή χρονιά - Χωρίς τραυματισμούς από κροτίδες το Πάσχα

Ξεγέλασε 83χρονο για ανάκτηση γης που απώλεσε πριν χρόνια - Χειροπέδες σε 52χρονο - Το ποσό που του απέσπασε

Πυροβολισμοί Ζακάκι: Σύλληψη 62χρονου - Λήφθηκαν τεκμήρια από την Αστυνομία

Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid - Ποιος ο λόγος



Ξεκινά νέο γύρο επαφών η Ολγκίν: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Ευελπιστεί σε τριμερή η Λευκωσία

Ξεκινά νέο γύρο επαφών η Ολγκίν: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Ευελπιστεί σε τριμερή η Λευκωσία

Σε αναμονή βρίσκεται η Λευκωσία για να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ τα αποτελέσματα των επαφών που είχε τις προηγούμενες μέρες σε Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και στην Άγκυρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top