ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Οδηγώ με ασφάλεια!

Οδηγώ με ασφάλεια!

Οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου, σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομίας, “οδηγούν με ασφάλεια” σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο The Mall of Cyprus.

Οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου, σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομίας, “οδηγούν με ασφάλεια” σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο The Mall of Cyprus.

 Οι Γενικές και το Τμήμα Τροχαίας, με στόχο τη διαφώτιση για την οδική ασφάλεια, διοργανώνουν την εκδήλωση “Οδηγώ με Ασφάλεια”, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, στο Mall of Cyprus, από τις 11:00π.μ μέχρι τις 08:00μ.μ.

Η οδική ασφάλεια και η ανάγκη πρόληψης των οδικών ατυχημάτων αφορά ολόκληρη την κοινωνία. Η οδηγική συμπεριφορά όμως ξεκινάει με την παιδεία και ως εκ τούτου από τις παιδικές/νεανικές ηλικίες. 

Καθώς τα παιδιά και οι νέοι αποτελούν μια ευπαθή ομάδα στο θέμα της οδικής χρήσης και εκτίθενται περισσότερο σε κίνδυνο, οι Γενικές και το Τμήμα Τροχαίας διοργανώνουν τη ξεχωριστή αυτή εκδήλωση “Οδηγώ με Ασφάλεια” , με πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες κυρίως για τα παιδιά και νέους. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μουσική από τη φιλαρμονική της Αστυνομίας Κύπρου, face-painting με θέμα την οδική ασφάλεια καθώς και παιχνίδια που αφορούν στην οδήγηση και στην ασφάλεια στους δρόμους! Οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό “Οδηγώ πάντα και παντού με ασφάλεια” στο PlayStation 4 αλλά και στο διαγωνισμό “Πόσο καλά οδηγάς; Έλα και μάθε” στον εξομοιωτή του Τμήματος Τροχαίας της Αστυνομίας Κύπρου. Φυσικά, από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και η αξιολάτρευτη μασκότ της οδικής ασφάλειας.

 Οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου, αντιλαμβανόμενες το ρόλο της ορθής αγωγής για ασφαλή και συνετή οδηγική συμπεριφορά διοργανώνουν μια σειρά από σχετικές ενέργειες που στόχο έχουν την υιοθέτηση ασφαλούς οδικής συμπεριφοράς. Η  εμπέδωση νέας κουλτούρας και νοοτροπίας στην οδική συμπεριφορά θα πρέπει να καταστεί στάση και προτεραιότητα όλων για τη δική μας ασφάλεια αλλά και των παιδιών μας.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top