Γενικός Εισαγγελέας : Αξιόμεμπτη η συμπεριφορά Χαμπουλά

Γενικός Εισαγγελέας : Αξιόμεμπτη η συμπεριφορά Χαμπουλά

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας Κώστας Κληρίδης χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά του βουλευτή του ΔΗΣΥ Ευγένιου Χαμπουλά σε σχέση με το θέμα που προέκυψε με τη φωτογραφική ανάρτηση και τα σχόλια του βουλευτή σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με τα αμπελοπούλια ως αξιόμεμπτη.

Σε δήλωση του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Κληρίδης είπε ότι η όλη συμπεριφορά του συγκεκριμένου βουλευτού είναι αξιόμεμπτη και θα κριθεί από τον κόσμο και όχι από το Δικαστήριο με άρση της ασυλίας του .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Η ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών αναταράξεων, αλλά και με μια βαριά ιστορική εκκρεμότητα που εξακολουθεί να σκιάζει την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου, που δεν είναι άλλη, από την τουρκική κατοχή και τη συνεχιζόμενη διαίρεση της Κύπρου, εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα.