Τροχαίο στην Καλαβασό: Σφηνώθηκε στα κιγκλιδώματα 40χρονη – «Ήταν σοκαρισμένη δηλώνει ο Εκπ. Τύπου της Πυροσβεστικής»

Τροχαίο στην Καλαβασό: Σφηνώθηκε στα κιγκλιδώματα  40χρονη – «Ήταν σοκαρισμένη δηλώνει ο Εκπ. Τύπου της Πυροσβεστικής»

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 15/12, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας στην περιοχή Καλαβασού.

Η σύγκρουση έγινε γύρω στις 19:30 το βράδυ, όταν δυο οχήματα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα το ένα να προσκρούσει στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και σφηνωθεί .

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Σημειωτόν τα αυτοκίνητα κοντά στην Καλαβασό

Στο εν λόγω αυτοκίνητο τύπου salon επέβαινε 40χρονη γυναίκα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική για απεγκλωβισμό της  40χρονης.

Το ΤhemaOnline επικοινώνησε με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής κ. Λεωνίδου ο οποίος μας ανέφερε ότι «η κοπέλα ήταν σοκαρισμένη από το ατύχημα έτσι η ΕΜΑΚ με την χρήση διασωστικών εργαλείων απεγκλώβισε και στην συνέχεια την παρέλαβε ασθενοφόρο».

Σύμφωνα με πληροφορίες η 40χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου της παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και στην συνέχεια πήρε εξιτήριο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Διάταγμα κράτησης 8 ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων εναντίον του 55χρονου φερόμενου δράστη της απόπειρας φόνου εναντίον 41χρονου στην Αμαργέτη της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE