ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λευκωσία: 35χρονος βίασε παρά φύση την πρώην σύζυγο του - «Με απατούσε και έκανε χρήση ναρκωτικών» υποστήριξε η παραπονούμενη

Λευκωσία: 35χρονος βίασε παρά φύση την πρώην σύζυγο του - «Με απατούσε και έκανε χρήση ναρκωτικών» υποστήριξε η παραπονούμενη

Σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας για τις 3 Φεβρουαρίου παραπέμφθηκε 35χρονος ο οποίος κατηγορείται για απαγωγή, βιασμό και ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του.

Συγκεκριμένα ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί στις 6/12/2015, όταν η πρώην σύζυγος του προχώρησε σε καταγγελία εις βάρος του 35χρονου.

Όπως ισχυρίστηκε η ίδια, ο κατηγορούμενος με τον οποίο είχαν χωρίσει στις αρχές του 2015 την παρενοχλούσε συνεχώς.

Τον περασμένο Μάιο ο πρώην σύζυγος της, την είχε πείσει να μεταβούν στην Λάρνακα για εκδρομή.

Στην συνέχεια ο ίδιος με την βία την μετέφερε σε ξενοδοχείο για να διανυκτερεύσουν όπου παρά την θέληση της ήρθε σε συνουσία μαζί του.

Στις 6/12/2015, η παραπονούμενη προχώρησε σε καταγγελία για άλλο παρόμοιο περιστατικό που είχε συμβεί την ίδια μέρα.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε, ενώ κοινός φίλος του πρώην ζεύγους την μετέφερε στο σπίτι μετά από νυχτερινή έξοδο με άλλα άτομα, ο 35χρονος του ζήτησε τηλεφωνικώς να σταθμεύσουν κάπου για να πάει να την παραλάβει.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο κοινός φίλος εισάκουσε στην έκκληση του 35χρονου ο οποίος έφτασε στο εν λόγω σημείο.

Εκεί, δια της βίας την τράβηξε και την χτύπησε οδηγώντας την στο όχημα του. Ακολούθως επήλθε και ο δεύτερος βιασμός.

Η παραπονούμενη την ίδια μέρα κατήγγειλε τα όσα συνέβησαν στην Αστυνομία υποστηρίζοντας επίσης ότι ο σύζυγος της, την απατούσε, ήταν τζογαδόρος και χρήστης ναρκωτικών.  

Ακολούθως η γυναίκα οδηγήθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις όπου διαγνώστηκε κάκωση στον πρωκτό, σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου. 

Τ.Χ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top