Ιρανός κάτοικος Κύπρου: Πώς αναμένεται να εξελιχθεί το καθεστώς μετά τον θάνατο του Χαμενεΐ

Ιρανός κάτοικος Κύπρου: Πώς αναμένεται να εξελιχθεί το καθεστώς μετά τον θάνατο του Χαμενεΐ

Στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» μίλησε Ιρανός που ζει και εργάζεται εδώ και χρόνια στην Κύπρο, δίνοντας τη δική του οπτική για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και για την κατάσταση που επικρατεί στο Ιράν.

Ο Αλέξις Μαχντάβι, ανέφερε ότι «εμείς οι Ιρανοί επιμένουμε ότι δεν είναι επίθεση, είναι διάσωση Ιράν. Ο πρόεδρος Τραμπ, από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να κάνει επιχείρηση διάσωσης στο Ιράν, ενημέρωσε τον Ιρανικό λαό ότι θα έρθουν να βοηθήσουν όπως υποσχέθηκαν. Εδώ και 47 χρόνια έχουν σκοτωθεί δεκάδες χιλιάδες Ιρανοί στους δρόμους»

Ερωτηθείς για το πώς θα εξελιχθεί το καθεστώς μετά τον θάνατο του Χαμενεΐ, απάντησε ότι «ελπίζουμε να αλλάξει η Κυβέρνηση. Αν δεν αλλάξει, αν δεν πέσει το καθεστώς, δεν θα μπορεί να το ελέγχει κανένας το Ιράν»

«Τα λεφτά από τα πετρέλαια πάνε στις τρομοκρατικές οργανώσεις. Ελπίζω να καταλάβει ο κόσμος ότι η προσπάθεια του Τραμπ και του Νετανιάχου είναι να σώσουν τον κόσμο του Ιράν και μαζί ολόκληρο τον κόσμο», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καρτέρι θανάτου στο Παραλίμνι: Στο στόχαστρο εκτελεστών 34χρονος επιχειρηματίας – Το χρονικό της απόπειρας και οι έρευνες στο «καμένο» όχημα

Καρτέρι θανάτου στο Παραλίμνι: Στο στόχαστρο εκτελεστών 34χρονος επιχειρηματίας – Το χρονικό της απόπειρας και οι έρευνες στο «καμένο» όχημα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών γύρω από την κινηματογραφική απόπειρα φόνου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, με στόχο 34χρονο Ελληνοκύπριο επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE