Τέλεια φάρσα! Ζήτησε από σέξι ηθοποιό κυπριακής σειράς να τιτσιρωθεί… On Air (VIDEO)

Τέλεια φάρσα! Ζήτησε από σέξι ηθοποιό κυπριακής σειράς να τιτσιρωθεί… On Air (VIDEO)

Τα κορίτσια του ραδιοφώνου 101,1 Χριστιάνα Αντωνίου και Μαρία Μπλάνα, έχουν κέφια κάθε πρωί, αφού ανέλαβαν «εργολαβικά» να αναστατώσουν με τις φάρσες τους όλους του επώνυμους της κυπριακής show biz. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο της εκπομπής τους «Άκου να Δεις», βρέθηκε η ηθοποιός Μένια Μαθιουδάκη.

 Η Χριστιάνα, προσποιούμενη την παραγωγό μίας νέας τηλεοπτικής σειράς, κάλεσε την ηθοποιό στο τηλέφωνο για να την ενημερώσει ότι οι συντελεστές, σκέφτονται το όνομα της για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

 Εντούτοις, όπως τις ανέφερε εκφράστηκαν κάποιοι ενδοιασμού από την παραγωγή όταν την είδαν να ποζάρει γυμνή στη φωτογράφιση του περιοδικού Down Town για το AIDS.

 «Γιατί τιτσιρωθήκατε, μπορούμε να βάλουμε ένα εμπάργκο για αυτές τις φωτογραφίες;» την ρώτησε χαρακτηριστικά η ραδιοφωνική παραγωγός, αναφέροντας της ότι θέλουν να την δουν γυμνή μόνο σε μία σκηνή της σειράς.

 Η Μένια Μαθιουδάκη πάγωσε, ακούγοντας τα όσα την ρωτούσε η Χριστιάνα, ενώ απάντησε με τη σειρά της, «Αυτό που μου λέτε δεν γίνεται, γιατί καθένας έχει ένα παρελθόν, το οποίο είναι άσχετο με τη δουλειά που κάνει».

 Ακούστε όλο το ηχητικό απόσπασμα.

Livenews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE