ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυρίζει χειμώνας: Άστατος ο καιρός με βροχές και καταιγίδες! Θα χιονίσει στο Τρόοδος;

Μυρίζει χειμώνας: Άστατος ο καιρός με βροχές και καταιγίδες! Θα χιονίσει στο Τρόοδος;

Ασθενής χαμηλή πίεση και αστάθεια θα επηρεάζουν την περιοχή μέχρι την Κυριακή αναφέρει η μετεωρολογική υπηρεσία που προβλέπει βροχές, καταιγίδες και ίσως χιόνι ή χιονόνερο στο Τρόοδος.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές, αρχικά κοντά στα παράλια και αργότερα και σε άλλες περιοχές, οπότε αναμένονται και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να σημειωθεί χιονόνερο ή και παροδική χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, αρχικά ασθενείς 3 μποφόρ και αργότερα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί αργότερα γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δεν αποκλείεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται βροχές, που τοπικά δυνατό να είναι παρατεταμένες, καθώς και τοπικές καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να σημειωθεί χιονόνερο, ή και παροδική χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σύντομα, γενικά μέτριοι 4 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και μετά το μεσημέρι στα προσήνεμα, λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να σημειωθεί χιονόνερο, ή και παροδική χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, γενικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι 4, και παροδικά μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Την Παρασκευή το Σάββατο και αρχικά την Κυριακή, ο καιρός θα παραμείνει κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να σημειωθεί χιονόνερο, ή και παροδική χιονόπτωση. Από το απόγευμα της Κυριακής αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια περίπου επίπεδα την Παρασκευή και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top