ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βότσης : Το ΔΗΚΟ παραμενει πιστό στις προεκλογικές δεσμεύσεις Αναστασιάδη για τους Η.Ο

Βότσης : Το ΔΗΚΟ παραμενει πιστό στις προεκλογικές δεσμεύσεις Αναστασιάδη για τους Η.Ο

Η Κυβέρνηση επιμένει σε ιδιωτικοποιήσεις ημικρατικών οργανισμών γιατί έχουν ιδεολογικό θέμα, δήλωσε ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Αγγελος Βότσης προσθέτοντας πως το ΔΗΚΟ δεν έχει τέτοιο ιδεολογικό θέμα και θα παραμείνει πιστό στο προεκλογικό πρόγραμμα του Προέδρου Αναστασιάδη που έλεγε ότι πρέπει να βρεθούν άλλοι τρόποι ώστε οι ημικρατικοί οργανισμοί να εκσυγχρονισθούν για να επιτελέσουν το εθνικό και κοινωνικό τους ρόλο.

Σε ομιλία του ενώπιον της Βουλής κατά τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού, ο κ. Βότσης είπε πως για τον ΔΗΣΥ η ιδιωτικοποίηση των ημικρατικών οργανισμών είναι θέμα ιδεολογικό καθώς είναι ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα, κάτι που δεν είναι το ΔΗΚΟ αλλά είναι ένα κεντρώο κόμμα που θεωρεί πως οι ημικρατικοί οργανισμοί είναι καλό να παραμένουν στο κράτος αφού εκσυγχρονιστούν και αφού αποκομματικοποιηθούν.

Ο κ. Βότσης ανέφερε πως η οικονομία επανέρχεται σε ρυθμούς σταθερότητας με τις αναβαθμίσεις από τους Οίκους αξιολόγησης και την επιστροφή στις διεθνείς αγορές και για αυτό το κόμμα του έχει συμβάλει σημαντικά. Ωστόσο, όπως πρόσθεσε, υπάρχουν αρκετές ακόμα προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν όπως τα ψηλά επίπεδα ανεργίας, τα κοινωνικά παντοπωλεία, ενώ και η περιβόητη, όπως είπε, ανάπτυξη, δεν έχει ακόμα έρθει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top