ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε ποιες ημερομηνίες έχετε δωρεαν πάρκινγκ στην Λευκωσία

Δείτε ποιες ημερομηνίες έχετε δωρεαν πάρκινγκ στην Λευκωσία

Δωρεάν οι Δημοτικοί Χώροι Στάθμευσης Λευκωσίας για τις μέρες των γιορτών

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και στο πλαίσιο της διαρκούς στήριξης του στις εμπορικές δραστηριότητες της πόλης, όλοι οι Δημοτικοί Χώροι Στάθμευσης και τα παρκόμετρα στους δημοσίους δρόμους θα είναι δωρεάν για στάθμευση το Σάββατο στις 19 και Κυριακή 20 Δεκεμβρίου καθώς και την Πέμπτη 24 και Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι χώροι στάθμευσης και τα παρκόμετρα θα είναι δωρεάν από τις 7:00 το πρωί του Σαββάτου 19 Δεκεμβρίου μέχρι τις 7:00 το πρωί της Δευτέρας 21 Δεκεμβρίου και από τις 7:00 το πρωί της Πέμπτης 24 Δεκεμβρίου μέχρι τις 7:00 το πρωί του Σαββάτου 26 Δεκεμβρίου 2015.

Καλούνται οι πολίτες που θα επωφεληθούν του μέτρου αυτού, όπως μη καταλαμβάνουν τις θέσεις καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας και σταθμεύουν με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι δημότες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top