Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία – Βυτιοφόρο φορτωμένο με καύσιμα ανατράπηκε – Στο νοσοκομείο δυο πρόσωπα

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία – Βυτιοφόρο φορτωμένο με καύσιμα ανατράπηκε – Στο νοσοκομείο δυο πρόσωπα

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 14:30 το μεσημέρι της Πέμπτης (17/12). Βυτιοφόρο που μετέφερε καύσιμα ανατράπηκε.

Σε επί ποδός βρίσκεται τόσο η Αστυνομία όσο και η Πυροσβεστική μετά από σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (17/12) στον κυκλικό κόμβο Κοκκινοτρυμιθιάς – Ακακίου.

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση που είχαμε, φαίνεται πως ο οδηγός του βυτιοφόρου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί και να υπάρξει διαρροή καυσίμων.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε στη σκηνή μετέβησαν τέσσερα Πυροσβεστικά οχήματα στην προσπάθεια να σταματήσουν την διαρροή των καυσίμων από το βυτιοφόρο και να αποφύγουμε τα χειρότερα. Στην σκηνή βρίσκονται επίσης και μέλη της Αστυνομίας.

Τα δυο πρόσωπα που επέβαιναν στο βυτιοφόρο έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας καθώς έχουν τραυματιστεί.

Περισσότερα σε λίγο...

 

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ) 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE