ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζαχαρίας Ζαχαρίου σε ΑΚΕΛ: Δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου

Ζαχαρίας Ζαχαρίου σε ΑΚΕΛ: Δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου

Την ανάγκη συνεργασίας μεταξύ όλων των πολιτικών δυνάμεων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, ζήτησε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ζαχαρίας Ζαχαρίου, ο οποίος ωστόσο εξέφρασε λύπη για τις αναφορές των βουλευτών του ΑΚΕΛ για την πορεία της σημερινής Κυβέρνησης.

«Ωσάν να έχουμε μια πλήρως άχρηστη κυβέρνηση δεν άκουσα τίποτα θετικό. Να θυμηθούμε πώς ήταν η Κύπρος όταν την παρέλαβε η κυβέρνηση του ΑΚΕΛ και πώς την παρέδωσε στο Νίκο Αναστασιάδη. Η ανεργία ήταν 3% και την έχουν τετραπλασιάσει όταν την παρέδωσαν στον Νίκο Αναστασιάδη, αύξησαν το δημόσιο χρέος κατά 8 δισ», είπε μεταξύ άλλων σε ομιλία ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής, η οποία συζητά τον κρατικό προϋπολογισμό του 2016 ο κ. Ζαχαρίου και συνέχισε: «Αυτή Κυβέρνηση έχει πάρει καμένη γη... λέμε ότι οι καταστάσεις είναι δύσκολες και απαιτείται συνεργασία, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να ανεχθώ τον εμπρηστή να κριτικάρει τον πυροσβέστη και το διασώστη, θέλουμε να πάμε μπροστά αλλά δεν σημαίνει ξεχνάμε, δεν σημαίνει ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου».

Αφού αναφέρθηκε σε στοχευμένες πολιτικές για στήριξη των ευάλωτων ομάδων, το ΕΕΕ, στη εξωτερική πολιτική της Κυβέρνησης, αλλά και στις προσπάθειες λύσης του Κυπριακού, ο κ. Ζαχαρίου σημείωσε πως είναι η ώρα της συνεργασίας. «Λάθη έχουμε κάνει όλοι και δεν έχουν κάνει μόνο οι τελευταίοι κυβερνώντας, στήθηκε ένα κράτος από το `60 λάθος. Είμαστε διατεθειμένοι να συγκρουστούμε μα κάποια συμφέροντα, Ο λαός απαιτεί από μας μια καλύτερη Κύπρο, μια Κύπρο που τα παιδιά θα έχουν δουλειές. Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε μπήκαμε στον ορθό δρόμο και θα πάμε σίγουρα καλύτερα», κατέληξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Κατέθεταν για δύο ώρες Ησαΐας και Τιμόθεος - «Έγιναν ομαλά»

Μονή Αββακούμ: Κατέθεταν για δύο ώρες Ησαΐας και Τιμόθεος - «Έγιναν ομαλά»

Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μοναχών Ησαΐα και Τιμόθεου, σχετικά με την υπόθεση της ΙΜ Οσίου Αββακούμ, ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Εκκλησίας της Κύπρου. Οι καταθέσεις έγιναν ομαλά, είπε στο ΚΥΠΕ ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top