Δεν άφησε σε χλωρό κλαρί τα υποστατικά κυβείας η Αστυνομία – Περιμάζεψαν 23 πρόσωπα

Δεν άφησε σε χλωρό κλαρί τα υποστατικά κυβείας η Αστυνομία –  Περιμάζεψαν 23 πρόσωπα

Έφοδο του ΟΠΕ σε Λευκωσία, Πάφο και Αμμοχώστο.

Στο πλαίσιο της δράσης της Αστυνομίας για πάταξη της κυβείας και του ηλεκτρονικού τζόγου, μέλη της Αστυνομίας διεξήγαγαν χθες βράδυ παγκύπριες επιχειρήσεις, κατά τις οποίες καταγγέλθηκαν 23 συνολικά πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, στην επαρχία Λευκωσίας, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων, σε έρευνα που διεξήγαγαν σε υποστατικό, εντόπισαν και κατάγγειλαν 7 πρόσωπα, τα οποία επιδίδονταν σε κυβεία (ποκεριζέ).

Από το εν λόγω υποστατικό παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 104 τραπουλόχαρτα και το χρηματικό ποσό των 213 ευρώ. Επίσης, από έλεγχο των στοιχείων των θαμώνων, εναντίον ενός προσώπου διαπιστώθηκε, ότι εκκρεμούσαν διάφορα εντάλματα προστίμου και οδηγήθηκε σε αστυνομικό σταθμό για τα περαιτέρω.

Επίσης, σε έρευνα που έκαναν τα μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας, σε δεύτερο υποστατικό στη Λευκωσία, κατάγγειλαν 9 πρόσωπα, τα οποία συναθροίστηκαν με σκοπό την κυβεία.

Σε έρευνα των στοιχείων των θαμώνων, εναντίον δύο προσώπων, διαπιστώθηκε, ότι εκκρεμούσαν εντάλματα προστίμου και οδηγήθηκαν στον αστυνομικό σταθμό για τα περαιτέρω.

Εξάλλου, στην επαρχία Πάφου, μέλη της Αστυνομίας Διεύθυνσης Πάφου, σε έρευνα που διεξήγαγαν σε υποστατικό, κατάγγειλαν 7 πρόσωπα, τα οποία εντόπισαν να επιδίδονται σε κυβεία (ποκεριζέ).

Από το εν λόγω υποστατικό παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 109 τραπουλόχαρτα και 47 φίσιες.

Τέλος, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Αμμοχώστου, βάσει δικαστικού εντάλματος διεξήγαγαν έρευνα σε υποστατικό στο Παραλίμνι.

Από το υποστατικό παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ένας πύργος ηλεκτρονικού υπολογιστή, ένας θερμικός εκτυπωτής, κουπόνια αριθμολαχείου και το χρηματικό ποσό των 65 ευρώ.

             

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ηλεκτροσόκ στην αυταπάτη»-Ο Ερχιουρμάν εκθέτει όσους βιάστηκαν να πανηγυρίσουν

«Ηλεκτροσόκ στην αυταπάτη»-Ο Ερχιουρμάν εκθέτει όσους βιάστηκαν να πανηγυρίσουν

Η ελληνοκυπριακή πλευρά φαίνεται να χρειάζεται κάθε τόσο ένα καλό ηλεκτροσόκ για να συνέλθει από τις ψευδαισθήσεις, που τόσο πρόθυμα τρέφει.

BEST OF TOTHEMAONLINE